Собствено Търсене

четвъртък, 3 декември 2009 г.

Audiofly и Federico Milani в Comics


Audiofly и Federico Milani гостуват в Comics клуб Варна.
Неотдавна клуб Comics отвори врати след обновителен ремонт, и оттогава всеки уикенд там се случва нещо интересно и ново. Почитателите на модерните електронни звуци не могат да се оплачат от липса на събития и разнообразие в нощния живот на морската ни столица. На 12.12. специални гости в клубът ще бъдат Audiofly и Federico Milani.

Британско-испанското дуо Audiofly са добре познати на българската публика и неведнъж са взривявали родните фенове в Mania, Escape, Plazma и Viper Rooms. Динамичен тек хаус с минимал привкус е звукът, от който са завладяни двамата диджеи. През почти изминалата 2009 година Audiofly се изявиха в множество топ клубове, както и на някои от най-добрите фестивали в света, а доказателство за изключително качествената им продукця е това, че издават за лейбъла на самия Steve Lawer - Viva Music.

За разлика от Audiofly, младият италиански минималист Federico Milani ще стъпи за първи път на българска почва. Той е известен на българската публика с качествената си продукция, която намира място в сетовете на световно-известни артисти от най-висок ранг като Richie Hawtin, Dubfire и Umek, а парчетата му могат да бъдат забелязани по върховете на минимал класациите в Beatport. За участието си в Comics клуб талантливият младеж подготвя уникален лайв сет и сподели, че е изключително развълнуван, защото е чувал страхотни неща за българската публика от италианските си колеги.

На 12.12. клъбърите във Варна могат да очакват две много актуални имена, които ще им поднесат забавление от световна величина, а за неповторимата атмосфера ще допринесат и визуализациите на живо. Не пропускайте едно от най-значимите музикални събития във Варна тази година, и заповядайте да потанцуваме.

Няма коментари:

Публикуване на коментар