Собствено Търсене

четвъртък, 24 декември 2009 г.

Нова година в Клуб Chervilo


Клуб Chervilo Ви очаква, за да посрещнем новата 2010 – та отново заедно! В самата вечер доброто ни настроение е поверено в сигурните ръце на FAMILY AFFAIR- DJ DONCHO & MARRI DESSI в ONYX ROOM и STEVEN & ANDREZ в BABY BOX! В навечерието на новогодишната нощ танците започват от 22:30 часа, а краят им, както всяка година е непредопределен. Всички, които не са успели да се сдобият с куверт, ще може да влязат в клуба след 1.30 часа. Очакваме Ви с много шампанско, за да Ви посрещнем, така както само ние можем и изпратим с пожелания за щастлива нова година!

Куп звезди за празниците в Комикс клуб Варна





















Коледа и Нова година в Комикс клуб ще бъдат изключително горещи! Легендарното варненско заведение е приготвило неустоима празнична програма за всички ценители на качествената хаус музика.
Специален гост за коледното парти на 25 декември ще бъде прогресив хаус звездата от Истанбул DJ TARKAN. Той се завръща на варненската клубна сцена след над 2-годишна пауза, като за повода е подготвил ексклузивен 5-часов сет. Дошъл е на този свят през 1973 г. във Франкфурт, Германия и мисли да умре в диджей-кабинка някъде по света, докато пуска музика - така Tarkan описа сам себе си в интервю за българско списание през 2006 г. Една от коледните изненади на организаторите са подаръци за първите 100 посетители на партито, както и ниската цена на входа – едва 8 лв. преди полунощ и 12 лв. след това.
В нощта на 31 декември зад пулта в Комикс ще се изявят двама добре познати на българската публика английски диджеи – ASAD RIZVI и KANIO. Тек-хаус ветеранът Asad Rizvi е от малкото артисти, които винаги са имали успешни партита в България, и си е извоювал трайно място в сърцата на феновете. Лондончанинът Kanio пък е определян от медиите като един от най-прогресивните английски продуценти за последните 2 години, а парчетата му се въртят от всички големи имена в бранша. Новогодишната нощ ще бъде разнообразена също и от празничните сетове на родните диджеи Balthazar, JackRock, Zool, Le Jorge, Kenny K и много други. Отново специални подаръци очакват част от посетителите, а входът на партито е само 15 лв. преди полунощ и 20 лв. след това.
Междувременно барът на Комикс клуб вече работи всеки ден без почивка (включително и по празниците), като там вечер след 20:00 часа се изявяват различни диджеи. Входът е безплатен.