Собствено Търсене

понеделник, 30 ноември 2009 г.

Niki Belucci

Niki Belucci е унгарска, еротична house music DJ-ка, която често води изпълненията си гола до кръста. Освен това тя е известна със свойте постижения в гимнастиката през детството си, а също така тя прекарва 6 месеца като порно актриса, където се появява в 29 филма.
Niki Belucci е символ на красота, здраве,еротика, страст, свобода, чар, изкушение, сексуалност и енергия. Красивото момиче, Niki, която има значително минало в спорта, била на 15 години, когато сe наложило да се откаже от гимнастиката след сериозна контузия. В момента тя притежава 21 златни, 12 сребърни, 8 бронзови и 2 спортни купи като спортистка на Ferencvárosi гимнастичен клуб.

Тя работи като асистентка в магазин за бельо, когато скоро решава да се занимава с еротична фотография, а в последствие става актриса в порно индустрията. Тя прекарва само 6 месеца, когато през 2003 в гала вечерта при награждаването на порно оскарите, тя заявява, че напуска порно индустрията, тъй като предпочита да направи кариера от предишното й хоби, а именно DJ-ството.

По това време тя вече е разтърсила няколко малки клуба с нейните винили. Niki влиза в клубния живот през есента на 2003 г. Благодарение на таланта си, тя има средно 160 изпълнения на година в Унгария и съседните страни, а от 2006 нови врати са отворени за нея главно чужбина.

След двугодишно турне Unlimited Sounds, които също работят с D.O.N.S. и Jerry Ropero, се свързват с Niki Belucci и й помагат да издаде и разпространи своят следващ single, както и микс компилация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар