Собствено Търсене

вторник, 30 март 2010 г.

Промоционалните билети за рождения ден на Алфа радио свършиха!


Промоционалните билети за рождения ден на Алфа радио свършиха!!!

От Eventim съобщиха , че допълнителните промо билетиза рождения ден на Алфа радио, организиран в партньорство с Renesanzса свършили буквално за ден.В мрежата на Eventim имаVIP-билети по 25 лева, срещу които е осигурен отделен вход и отделно място с бар в залата.
Всички останали билети са на цена от 15 лева.
Събитието е с дата 3 април и ще събере в зала „Младост” на Двореца на културата и спорта във Варна 14 диджея, които ще се вихрят заедно с тълпата денсманиаци на 2 сцени.
Специално за рождения ден на партирадиото на България идва един от най-популярните в момента диджеи – Serge Devant. Той, заедно с Cardo & Elia, Stefan K, Balthazar & Jackrock, Dian Solo & Startraxx ft. Yavor (live vocal), Versus, Ross & Spassoto, Alexander Sheitanov & x-To и Kidd Gerry ще сътворят незабравимо парти за феновете на Алфа радио.

Билети за събитието се продават в мрежата на Eventim (ww.eventim.bg)в цялата страна - Germanos, Telecom Bulgaria, Multirama PC Expert, Office 1, Orange center, Usit colours, Вестникарска група България, Домо, културни центрове и институции, музикални магазини, Пикадили, Техномаркет.

За разлика от последните два рождени дни на най-доброто денсрадио в Югоизточна Европа, този няма да се излъчва на живо.

www.alpharadio.bg
www.renesanz.com

14 години Алфа радио


Serge Devant на живо във Варна за 14 години Алфа радио!

За 14тия си рожден ден партирадиото на България, в партньорство с Renesanz, организира грандиозен купон с танци до зори.
На 3 април в зала Младост на Двореца на културата и спорта във Варна ще се съберат 14 диджея за 14 години Алфа радио.
Своеобразен водач на диджей-листата ще е Serge Devant – най-горещото име на денсмузикалната сцена в момента, автор на суперхитовете Addicted и Take me with you, които са сред най-излъчваните парчета по Алфа.
За 14 години Алфа радио са записани още добре познатият на българската парти-публика минимал техно-дует Cardo & Elia и холандецът Stefan K.
От българска страна диджей-присъствието ще е Balthazar & Jackrock, Versus, Ross & Spassoto, Alexander Sheitanov & X-To, Dian Solo & Startrax feat. Yavor и Kidd Gerry.
Така за пореден път Алфа радио ще отбележи рождения си ден с брой диджеи според броя на годините .Голямата зала Младост на Двореца на културата и спорта във Варна ще има 2 сцени, като на практика денсманиаците ще се наслаждават на 2 партита наведнъж.
Билети за събитието ще се продават от 1 март в мрежата на Eventim в цялата страна- GERMANOS TELECOM BULGARIA,MULTIRAMA PC EXPERT,OFFICE 1
ORANGE CENTER,USIT COLOURS,ВЕСТНИКАРСКА ГРУПА БЪЛГАРИЯ,ДОМО
КУЛТУРНИ ЦЕНТРОВЕ И ИНСТИТУЦИИ,МУЗИКАЛНИ МАГАЗИНИ,ПИКАДИЛИ,ТЕХНОМАРКЕТ
Първите 500 ще са на промоционална цена 10 лева.

www.alpharadio.bg
www.renesanz.com

Национален диджей конкурс в България


За трети пореден път на 13 април 2010(вторник) ще се проведе единствения лигитимен национален диджей конкурс в България ,,VIBRATION” 2010.Домакин на събитието е старата столица на България-Велико Търново.Клубът,в който ще се проведе битката на едни от най-добрите диджеи в страната е Club Organza.Журито на конкуса е отново в стабилен състав от: DJ BALTHAZAR (Renesanz/Sofia), DJ WAVE (Vibration), DJ JAY ZMEI (Power DJ’s Team/Sofia), DJ CHOCOLATE(Ibvmusic.com).
Конкурсът традиционно ще бъде в две категории ,,House DJs’’ и ,,FreeStyle DJs’’.
Техниката на която ще се изявят компетентните диджеи е пулт Pioneer DJM-800 и плеери Pioneer-CDJ 1000 MK2.Всички финалисти ще имат време около 20 минути за да представят програмата си.Допускат се участници в двата стила и тандеми по двама.Критерийте, по които журито ще оценява са: микс, техника, подбор на парчета, анонс и сценично поведение.В деня на конкурса от 14:00 часа всички участници трябва да бъдат в Club Organza за предварителен кастинг.Възрастовата граница е без значение.Специален гост на конкурса ще бъде главния управител на Vulpina Produktion, който ако бъде достатачно впечатлен ще изненада приятно участниците.

Награди в категория House DJs:
1.Техника и аксесоари от магазин за професионална техника и аксесоари Динакорд-България.
2.Участие в парти на Алфа радио-Alpha Underground.
3.Сет по Алфа Радио.

Награди в категория FreeStyle DJs:
1.Продуциране на авторско парче от екип на www.ibvmusic.com
2. Техника и аксесоари от магазин за професионална техника и аксесоари Динакорд-България.
3. Техника и аксесоари от магазин за професионална техника и аксесоари Динакорд-България.




-Водещ DJ Venci(Club Anakonda/Pleven)
-Предварителна такса за участие 40 лв.
-Телефон за предварително записване и информация: 0898827779