Собствено Търсене

сряда, 13 януари 2010 г.

Alpha DJs Live всеки четвъртък в Comics bar.



За всички, които харесват музиката на талантливите диджеи от отбора на Алфа радио и на които не им стигат ъндърграунд партитата веднъж или два пъти в месеца, най-доброто денсрадио в Югоизточна Европа организира още една серия събития с тях.
Всеки четвъртък в малката зала на клуб Comics, вече наричана Comics bar, ще има парти с талантливите младежи, като музиката ще започва още в 20.00ч. и ще свършва според настроението на присъстващите.
Част от тези партита ще се излъчва и на живо по партирадиото на България, а тъй като мястото е изключително удобно за празнуване на рождени дни и други лични празници през януари там ще има тъкмо две подобни забавления. На 21 януари тримата диджеи от Alpha Lounge Caffee - Emotion, Jijo и IvoButNot, ще отбележат втория рожден ден напредаването (всяка делнична сутрин от 8.00ч. по Алфа радио), а на 28 януари сръчната и сексапилна Impresslava ще почерпи приятелите си с коктейл от музика по случай собствения си рожден ден, а колегите и Alexandur Sheitanov и X-to ще и направят музикален подарък по този повод с участието на Пресияна Маркова – саксофон.
На 14 януари в Comics bar ще се вихри DJ X-to, а довечера, 7 януари 2010 г., на пулта ще свещенодейства най-младият диджей в отбора на Алфа – Alex.
Началото е в 20 ч., входът – свободен.

www.alpharadio.bg

DJ RLP се завръща по Алфа



Французинът Робер Леви Провансал, повече популярен като DJ RLP се завръща в ефира на партирадиото на България след няколко-месечно отсъствие. Авторското му шоу RLP Mix ще се излъчва един път седмично и в рамките на един час ще представя музиката, която е направила впечатление на талантливия диджей в неподражаем микс.
RLP Mix беше част от плейлистата на най-доброто денсрадио в Югоизточна Европа повече от 3 години преди да прекъсне поради други ангажименти на Робер за лятото на 2009 г. DJ RLP пък беше гост на цели 3 партита, организирани от Алфа радио през 2008 г., включително и за дванайстия рожден ден на българското партирадио в София и Варна.
Завръщането на RLP Mix се случва, както самият DJ RLP обяви в новогодишната си честитка за слушателите, още в първата седмица на 2010 г. и ще се излъчва всяка събота от 13.00 ч. на честотите на Алфа радио в цялата страна.
В началото на новата година в плейлистата на Алфа ще има и други промени, които са по-скоро с рокаден характер.
Поради големия интерес към продукцията на холандския лейбъл On Tha Floor едноименното им радио шоу ще се излъчва вече в неделя от 10.00 ч., на мястото на Hed Kandi Radioshow. Британците пък прекратяват за кратко промоцията си по най-доброто денсрадио в Югоизточна Европа.
DJ LoveMeNot съкращава с 60 минути съботното излежаване по обед и Smooth Lounge ще е вече само час.
Относно партитата с излъчване на живо пък - предстоят редовни ъндърграунд събития в Comics club и на сцена Морско казино, както и нова серия ранни партита в Comics bar, където всеки четвъртък ще се изявяват Alpha DJs Live.


www.alpharadio.bg