Собствено Търсене

вторник, 2 март 2010 г.

Emil Prize със собствено шоу в Chervilo!


На 4 Март клуб Chervilo ще Ви изненада приятно за пореден път. Emil Prize стъпва в клуба с ежемесечното си четвъртъчно шоу GROOVEBOX.Новото име на музикално – танцувално прекарана четвъртък вечер. Всички дами влизат безплатно до полунощ, а входа е 5лв, колкото е и малко Johny! Emil Prize ще разбърква томболата от фънки диско брейкс парчетата цяла нощ. See you there! Четвъртък, 4 март, Chervilo!

Agent Greg за Alpha Underground Party в ARRO


Месец след като слушателите на партирадиото на България се запознаха по-отблизо с Agent Greg, чрез неговото авторско предаване Philosophy of Dance (всеки вторник от 18 ч.), гръцкият диджей и продуцент идва и за парти край морето.
Agent Greg се казва Грегори Христакос, роден е и живее в столицата на Гърция – Атина, от там започва и кариерата му в клубната музика. Първо в някои от най-големите клубове в южната ни съседка, скоро след това в цяла Европа, а още по-скоро и отвъд 1-2 океана и гигове в Австралия и Северна Америка.
Между участията си по различни клубове на планетата, Agent Greg намира време и за студийна продукция- прави свежи ремикси на парчета на световни диджеи и записва за световни лейбъли като Stealth, Ultra, Spinnin и Star 69.
Запознанството на партиаудиторията на Алфа радио с Аgent Greg беше през есента на 2009 г., когато във втория ден на гигантското Amsterdam Dance Event денсманиаците слушаха директно от амстердамския клуб Rain вечерта на Star 69, в която, освен Agent Greg, участваха още Dimitri Vegas & Like Mike, Hoxton Whores, Camel Rider, Rio de la Duna и гласовитата Terri B!
На 11 март Agent Greg идва за едно от Underground събитията на Алфа радио във варненския клуб ARRO dance. Oсвен него в партито ще се включи един от най-перспективните български артисти - DJ Ally, както и резидентите на ARRO – DJ Tony и DJ Paco.
Цялото парти ще може да се слуша директно от клуба на всички честоти на Алфа радио.
11 март, ARRO dance, Варна.
Начало: 23 ч., вход - свободен.
www.alpharadio.bg
www.arrodance.com

Alpha Underground Allmix.org B’day Party


Alpha Underground allmix.org B’day Party
През третия месец от годината сайтът за електронна музика и сетове на български и чуждестранни диджей allmix.org ще отпразнува третия си рожден ден.
Събитието влиза в серията Alpha Underground и ще събере на сцената в Comics club 8 диджея за нощен денс-маратон.
В Alpha Underground allmix.org B’day партито ще се включат Balthazar & Jackrock, Ross & Spassoto, Alexander Sheitanov & X-To, Alex и Milen Yanev. Партито ще се излъчва на честотите на Алфа радио в цялата страна, а входът в клуба ще е свободен.
13 март, Comics club, Варна
Начало: 23 ч., вход – свободен.
www.alpharadio.bg
www.allmix.org

DJ Tarkan и V-Sage в клуб Червило


След първите два успешни проекта – “Drugness Release Party” с DJ Tarkan и “United in Diversity” с Amanda Lepore и Cazwell, следва новия проект на SSS Production, озаглавен „Drugness Relief Party”. Именно това е повода Dj Tarkan и V-Sage да пускат заедно на 6 Март в клуб Червило за първи път от четири години насам. „Drugness Relief Party” е второто парти от поредицата „Drugness” и носи в името си посланието- „Да се освободим от зависимостите”. С подобна последователност SSS Production e решенa да покаже сериозното си отношение към всеки един от проблемите, с които се e ангажиралa. Зависимостите могат да бъдат определени като един отнай-тежките товари на съвременното общество, те застрашават свободата на избор, пречат на личностното самоопределение и индивидуализма. „За това ние смятаме, че най-добрата превенция е информирането на обществото за наличието на различните зависимости и предизвикване на обществен дебат, който да превърне темата в актуална и дискутирана”, споделя изпълнителния продуцент на SSS Production -Михаил Вучков.Този път вниманието на организаторите е насочено към зависимостта към интернет и виртуалните социални мрежи. В развитите държави, броят на компютърно-зависимите младежи до 17-годишна възраст достига 5%. В България статистиката е жестока! За девет години потребителите на интернет от 5,4% от цялото население или 430 000 души е скочило на 28.5 процента или 2 600 000, което нарежда страната ни на девето място в глобалния индекс за web-услугите. Допълнителна Информация Зависимостите в съвременното общество през последните двадесет години, драстично са се увеличили. До скоро, под зависимост обществото разбираше, зависимостта от цигари, наркотици и алкохол, но с навлизането на новите технологии към традиционните зависимости се прибавиха и зависимостта към хазарт, пазаруване, мобилни комуникации, интернет и виртуалните социални мрежи, и др. Въпреки множеството съвременни центрове за лекуване на различни зависимости, броя на зависимите се увеличава. Статистиката сочи, че в Германия например, въпреки че се отделят приблизително около 3 милярда евро за центрове за лечение на пациенти, зависими от групата на наркотичните вещества, ежегодно зависимите нараства с 0,4 процента. Към сериозните зависимости, също така могат да се причислят: шопинга, койточесто води до сериозни психологически конфликти с родителите или съпрузите, като някои от последиците могат да бъдат сериозни психически отклонения, слушането на музика, което често причинява невъзвратими загуби на слуха, зависимостта от лекарства, което може да прирасне в хипохондрия и много др.

Карл Кокс се завръща на Българска земя !

Голямото чакане завърши!Карл Кокс се завръща на Българска земя за рождения ден на Метрополис на 17 Април в Зимния Дворец на Спорта в столицата. Легендата идва тук и като част от турнето промоция на последния му двоен миксиран албум излязъл за култовата грамофонна компания Global Underground и записан в сърцето на пустинята Невада по време на фестивалаBurning Man. Първите подробности около гостуването на любимия ди джей на Българската публика – а наскоро и обявен за ди джей номер 1 за последните 25 години от списание Mixmag очаквайте следващата седмица. Метрополис пускат първите 500 изключително промоционални билета на цена 25 лева в четвъртък, 11 февруари, които могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, на касата на НДК и Зимният Дворец на Спорта само до краят на месеца.