Собствено Търсене

сряда, 7 април 2010 г.

Armin Van Buuren отбелязва епизод 450

Диджей номер 1 на планетата Armin Van Buuren отбелязва епизод 450 на авторското си радиошоу A State Of Trance с турне в Северна Америка и Източна Европа. Обиколката ще започне от Торонто, Канада на 1 април, а слушателите на Алфа радио, което единствено в България излъчва A State Of Trance, ще получат и pre-party от Торонто, което ще започне в 21.00 ч. българско време и ще продължи 120 минути. Същинското забавление с участието на Armin Van Buuren, Blake Jarrell, Aly & Fila и др. ще започне в 5 ч. сутринта в петък, на 2 април и ще продължи до обедните часове, като сетът на Armin ще е 3 часа. Алфа радио ще излъчи още едно от партитата по повод ASOT 450- на 10 април от Вроцлав, Полша.
На току-що приключилата Зимна музикална конференция в Маями Armin Van Buuren спечели награда за най-добър глобален диджей, а шоуто му A State Of Trance беше обявено за най-добър подкаст в денсмузикалния свят.
www.alpharadio.bg

Pay only for emotions

Надяваме се, че след мощния 13ти Рожден Ден на клуба, когато се изпи много шампанско и танците бяха в разгара си, сте запазили сили за нови подвизи и още танци, защото пролетта стартира, а с нея и поредицата от свежи партита, които сме приготвили в любимия ви клуб Chervilo!
Месец април започва с още един Рожден Ден - на DJ Doncho. На 2 –ри април рожденникът и неговата половинка MarriDessi ще се впуснат в своя „Family Affair“ за да ви почерпят с любовта си изразена в музика. Ще отбележим и още един красив празник – Великден. В навечерието на 3-ти срещу 4-ти април, един от най-ярките млади диджеи на Ню Йорската клубна сцена, ще пуска на третото издание на Drugness Releief Party в клуб Chervilo. И както гласи мотото наSSS Productions: “Pay only for emotions”, така и ние ви призоваваме да похарчите парите си за емоции и спомени, дори и спомените да не бъдат толкова ясни. 
В същия духе и темата на Фабриката за идеи на клуб Chervilo на 8 април, когато ще се леят много шотове в луди комбинации – така че - “ KILL THE SHOT!”
Новото този месец , е че Chervilo връща R'n'B Urban партитата всеки четвъртък! И го прави гръмогласно, на 15 април със специален гост - един от най-добрите немски хип-хоп диджеиDJ SWED LU aka GRAND MASTER LU. Посветен в стиловете Hip Hop / Crunk / R&B, той е трикратен шампион на Jam fm Германия. SWED LU е част и от лейбъла на Big Sha aka BIG DADDY SHA, благодарение, на който ди джеят стъпва и на българската сцена.
Продължаваме нататък с малко мръсни танци. „ The Hottest Dirty Night „ стартират на 22 април ( четвъртък ) серията си от партиата в Chervilo по един изискан начин, променящ положително представата ви за „черно парти“.Такива ще са и R'n'B urban партитата на Chervilo всеки четвъртък в различните нюанси на DJ FAT, Emotion, DJ Doncho & BIG SHA .
На 22 април Metropolis dj's live ще ни запознаят нова музика, повлияна от най - новите течения, която dj Steven донесе със себе си след успешното си турне в Atlanta, New York, Chicago иMusic Conference Miami, а на 1 май Andrez & Double D представят пред капризната софийска публика познатата вече музикалната концепция на „We Are Not Angels“!
Chervilo loves you!