Собствено Търсене

петък, 22 януари 2010 г.

Night with DeepJak, Valex и Van Ben



Отново настъпи часът, в който резидентите на един от най – добрите клубове в София - "Viper Rooms" ще покажат как се прави парти за най – верните и разбиращи фенове на минимал-техно музиката. Главните заподозряни... DeepJak, Valex и Van Ben ще покажат на всички клъбъри, престъпили прага на уникалния по рода си клуб, намиращ се в София, Студентски град, ул. Стефан Младенов 50 (до блок 20) как сеправи невероятно парти с най – новите перфектно подбрани тракове и енергично смесване на стиловете.След като се пресякоха пътищата на "Minimalism" и "Viper Rooms" стана ясно, че тази комбинация е гарантиран успех за едно електронно парти. Точно тази добра комбинация Ви кани на 05.02.2010г., за да усетите наелектризиращата атмосфера от добрият клуб и завладяваща музика, неминуемо водещи до един добър спомен, за едно добре прекарано парти,с всички нас - твоите приятели.Вход – нищо работа, само 5лв.Звук – ако не си го чул значи нищо не си чул.Обслужване – толкова добро че след края на вечерта искаш да си ги вземеш вкъщи.DJs – и тях ще искаш да си ги вземеш вкъщи.

DEEP ZONE DJ’s и Явор с шоу по Алфа радио



DEEP ZONE DJ’s и Явор (екс – Gravity Co) с уникално “План Б” шоу по Алфа радио

Всеки петък от 23.00 ч. до полунощслушателите на парти радиото на България ще имат възможността да слушат един необикновен радио проект, озаглавен “План Б”.Това е най-новото предаване на Алфа радио в което главни действащи лица ще бъдатдвукратният диджей шампион на България и топ продуцент-ремиксатор – Dian Solo (по-познат като Дидо от DEEP ZONE), култовия екс-вокалист на Gravity Co – Явор (Yavor) и един от най-бързо прогресиращите продуцент-диджеи – Startrax.
Музикалната концепция на радио шоуто преставлява уникалните диджей сетове на Dian Solo и Startrax, върху които се изсипват кадифените вокали на Явор, превръщайки този едночасов микс в перфектната подгрявка за вашето петъчно парти. Стилистиката е в нюансите на progressive, tech house, techno- миксирани и поднесени с висш пилотаж от едни от най-уважаваните играчи на българската денс сцена.
За новото предаване Дидо споделя: “ Това радио шоу няма да има нищо общо с това което правим като DEEP ZONE, нито пък ще има нещо общо с това което Явор е правил с Gravity Co. Просто искаме да покажемпо– ъндърграунд музиката която ни кефи и пускаме като диджеи на наши клубни участия с Явор. За това смекръстили този проект “ План Б” и искаме да дадем на хората една друга алтернатива на това, което се случва в България. Сигурен съм, че това радио шоу ще бъде доста слушано от всички, които в петък вечер по това време се отправят към клуба. Хубаво е човек да има План Б за вечерта”.
След всяко излъчване предаването ще бъде предоставяно за изтегляне от официалния сайт на DEEP ZONE (www.deepzoneproject.com) както и в интернет страницата на Алфа радио (www.alpharadio.bg).

Алфа радио събира само мацки-диджейки


Алфа радио събира само мацки-диджейки за Underground Party

Първото Alpha Underground Female парти ще се случи на 23 януари и в него ще участват само жени-диджейки (или както е популярно да ги наричат DJanes). Добре познатите майсторки на миксовете МариДеси (MarriDessi), Кид Гери (Kidd Gerry) и Импреслава (Impresslava) и новите звезди Криста (Krista), Канделита (Candelitta) и Хъски (Hyski) ще сътворят вихрено парти, което ще започне в 23 ч. в събота и ще свърши сутринта в неделя.
Първа на пулта в голямата зала на Comics club ще е Криста, която освен гореща музика, подготвя и горещо танцово шоу.
Половинката от българския диджей-дует Family Affair (другата половинка е DJ Doncho), МариДеси ще участва за първи път самостоятелно на Алфа-парти.
Импреслава, която резидентства в Комикс, ще подгрее за предстоящия си след седмица рожден ден, който ще отпразнува с Алфа-диджеи на Алфа-парти (на 28 януари, четвъртък). Рожден ден с Алфа радио празнува малко преди Нова година и натурализираната варненка Кид Гери, която ще се включи за втори път в Underground-парти и обещава отново разтърсваща музика за танци.
По традиция цялото събитие ще се излъчва на живо директно от Comics club на честотите на най-доброто денсрадио в Югоизточна Европа в цялата страна, а входът за посетителите в клуба ще е безплатен.

www.alpharadio.bg