Собствено Търсене

петък, 29 януари 2010 г.

Live Sax изпълнение на парти на Алфа радио


Последното за януари парти от серията Alpha Djs Live ще се случи в четвъртък, 28.01.2010 г. в малката зала на клуб Comics.
В 8ч. вечерта на пулта в Comics Bar ще застанат двама от най-прогресивно развиващите се диджеи – Александър Шейтанов и Х-то. Партито ще премине под етикета Smooth Lounge и музиката, която двамата диджеи ще пускат ще е весела, игрива и вокална – точно като за сгряване в студена зимна нощ. Музиката на Александър Шейтанов и Х-то ще бъде и основата, върху която ще импровизира талантливата саксофонистка Пресияна. В Smooth Lounge партито ще се включи е резидентката на Comics – Impresslava, която същата нощ ще има рожден ден и ще черпи с танцови ритми всичките си приятели и всички слушатели на най-доброто денсрадио в Югоизточна Европа.
Директното предаване от клуба започва на вълните на Алфа радио малко след A State Of Trance радио шоуто на Armin Van Buuren на 28 януари, четвъртък. Входът в Comics Bar ще е свободен.

www.alpharadio.bg

Dandi и Ugo и разтърсващият им италиански саунд


Инвазия на роботите!
Dandi e Ugo и разтърсващият им италиански саунд са първитемеждународни гости в клуб Ескейп за 2010

По покана на Renesanz двамата титани на италианското минимал техно - DANDI & UGO - се завръщат в България за двудневно мини-турне, което ще премине през клуб Escape, София (29 януари) и клуб Comics, Варна (30 януари). Съпорт и на двете дати ще бъдат Balthazar & JackRock.Dandi & Ugo са най-нашумялото през последните години италианско дуо. Големият успех за тях идва, когато съвместно с Piatto основават лейбъла си Italo Business през 2005, който бързо си извоюва култов статус на електронната сценa, а продукцията им намира постоянно място в кейсовете на най-големите в бранша. Освен за известният си собствен лейбъл италианското дуо от източният бряг на ботуша трупат опит записвайки за Lasergun, Great Stuff и Stereo Seven.Завидните си умения с Logic,Dandi e Ugo демонстрират със серия от високо функционални парчета със солиден груув и мeга фънк, направилопродукцията имтолкова възторжeно приеманa от публиката.
Дуото си събра сериозни фенове и у нас с безпощадните си изяви миналата годинана партитата Renesanz вСтара Загораи Пловдив.Без съмнение италианците ще напълнят елитният дансинг на столичният клуб Ескейп този петък, гарантирайки ви среща със студеният януарски изгрев. Билети за дългоочакваното завръщане на новите звезди на актуалното италианско минимал техно могат да бъдат закупени в мрежите на Ticketstream и Eventim в цялата страна.