Собствено Търсене

понеделник, 30 ноември 2009 г.

Проекта “Sound Proof Project”


Зад проекта “Sound Proof Project” стоят двама талантливи български DJ-и MASCOTA и HAMMER. Те се срещат още през 2002г., и дълго време работят като резиденти в едни и същи клубове до 2008г., когато обединяват усилия и решават да сформират проекта“ Sound Proof Project”. В момента зад това име се крие техния back to back сет с любимата и на двамата мелодична progressive линия.Можеш да ги чуеш в някой от любимите си клубове като Bedroom, Cielo, Oscar, Candle и Lifehouse , разбира се и на честотата на “Алфа радио”.
Вече повече от година имат и собствено радио-шоу “Feel The Vibe”по “Vibes Radio”, което набира все по голяма популярност и се излъчва всяка 1-ва и 3-та седмица от месеца , с начален час 20:00 (www.vibesradio.org)
Сряда вечерSound Proof ще застанат зад пулта на клуб EXIT, за да ни потопят в магиятa на електронния звук и ни направят част от тяхната „Feel The Vibe” нощ.Началото на вечерта е поверена на един от най-прогресиращите млади DJ-и Illevan.
Ако и ти искаш да бъдеш част от “Feel The Vibe night” не пропускай датата 16 декември и не се колебай, да поканиш някой с теб!

Няма коментари:

Публикуване на коментар