Собствено Търсене

вторник, 2 март 2010 г.

Agent Greg за Alpha Underground Party в ARRO


Месец след като слушателите на партирадиото на България се запознаха по-отблизо с Agent Greg, чрез неговото авторско предаване Philosophy of Dance (всеки вторник от 18 ч.), гръцкият диджей и продуцент идва и за парти край морето.
Agent Greg се казва Грегори Христакос, роден е и живее в столицата на Гърция – Атина, от там започва и кариерата му в клубната музика. Първо в някои от най-големите клубове в южната ни съседка, скоро след това в цяла Европа, а още по-скоро и отвъд 1-2 океана и гигове в Австралия и Северна Америка.
Между участията си по различни клубове на планетата, Agent Greg намира време и за студийна продукция- прави свежи ремикси на парчета на световни диджеи и записва за световни лейбъли като Stealth, Ultra, Spinnin и Star 69.
Запознанството на партиаудиторията на Алфа радио с Аgent Greg беше през есента на 2009 г., когато във втория ден на гигантското Amsterdam Dance Event денсманиаците слушаха директно от амстердамския клуб Rain вечерта на Star 69, в която, освен Agent Greg, участваха още Dimitri Vegas & Like Mike, Hoxton Whores, Camel Rider, Rio de la Duna и гласовитата Terri B!
На 11 март Agent Greg идва за едно от Underground събитията на Алфа радио във варненския клуб ARRO dance. Oсвен него в партито ще се включи един от най-перспективните български артисти - DJ Ally, както и резидентите на ARRO – DJ Tony и DJ Paco.
Цялото парти ще може да се слуша директно от клуба на всички честоти на Алфа радио.
11 март, ARRO dance, Варна.
Начало: 23 ч., вход - свободен.
www.alpharadio.bg
www.arrodance.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар